مشاوره حقوقی رایگان - وام

سلام خسته نباشید. من امروز متوجه شدم که یک وام از بانک قرض الحسنه ... تهران در سال 99به نام من گرفته شده. درصورتی که من چندین ساله به تهران نرفتم که حتی بخوام اقدام به گرفتن وام کنم. بیشتر مبلغ وام انگار توسط همون کسی که گرفته پرداخت شده و الان کمی دیگش مونده که من امروز یک استعلام کلی گرفتم و تازه متوجه شدم وام برداشتن بنام من ممنون میشم راهنمایی کنید چیکار کنم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلامِ
به بانک مربوطه مراجعه نمایید احتگال جعل اسناد هویتی شما محرز است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام به بانک مرکزی مراجعه نمایید تا علت موضوع مشخص بشود و
سپس اگر شما هیچ امضایی برای وام ، نکرده
باشید باید شکایت کیفری جعل و
کلاهبرداری و سو استفاده از سند مجعول را مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
باید به شعبه مورد نظر مراجعه نمایید و مدارک را بررسی نمایید شاید ضامن شدید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

باید به شعبه مورد نظر مراجعه نمایید و مدارک را بررسی نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مطمئن هستید می توانید شکایت کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به شعبه مورد نظر رفته و به بررسی مدارک بپردازید اگر خطایی صورت گرفته شکایت کیفری جعل و سوء استفاده از سند مجعول نمایید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

کلاهبرداری و جعل سند شکایت کنید
از طریق مشاوره تلفنی با من علی اصغر نادری تماس بگیرید