مشاوره حقوقی رایگان - سند اصلاحات ارضی

سلام. پدر بنده در دهه پنجاه چهلو هشت سهم از نودوشش سهم یک ده با بیستوچهارساعت اب قنات را با سند اصلاحات ارضی خریداری میکند در ضمن روی ان زمینها کار میکرده و بعد از انقلاب گفتند این زمینها وقفی هستند و پدرم چند سال به متولی یه مقداری میداد و بعد پدرم چند سالی نداد و میگفت من بابت اینها پول دادم الان هم پدرم دو سال به رحمت خداوند رفته و زمینها بین ورثه و چندتامون داریم روی زمینها زراعت میکنیم و متولی قبلی مرده و حالا برادرش امده میگه من متولی هستم ازتون خواهش مینم کمک کنید و بفرمایید که اگر زمین وقفیه تکلیف پولی که پدرم داده چه میشه که به قول خودش میگفت چند سال سختی کشیدم تا پولشونه دادم ما چطوری میتونیم سند بگیریم ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مدارک و مستندات شما باید بررسی کرد
برای اینکه زمینی وقفی باشد باید وقفنامه وجود داشته باشد و تاریخ وقف هم قبل از انتقال ملک به شما باشد و ..
شما باید دادخواست بدهید
جهت مشاوره تماس بگیرید