مشاوره حقوقی رایگان - دریافت سند در صورت نداشتن پایان کار

با سلام
مسکونی سه طبقه خریداری کردیم. ( پایان کار ندارد ) ولی یک سند شش دانگ دارد چگونه میتوانم برای طبقات بصورت جدا سند دیگر بگیرم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام گرفتن سند مجزا به این راحتی نیست باید درخواست تفکیک بدهید موارد و قوانین شهرداری باید لحاظ شود و در آن صورت اگر شهرداری قانونی بداند برای شما سرده مجزا صادر می‌کند و باید تراکم شهرداری نیز مبالغی پرداخت شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول باید به شهرداری مراجعه کنید و اگر قدمت ساخت آن زیاد نباشد درخواست پایانکار بدهید اگر پایانکار دادند مرحله بعد صورتمجلس تفکیکی تهیه کنید به اداره ثبت محل مراجعا کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید ابتدا مجوز بگیرید و با پایان کار اقدام کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به شهرداری مربوطه و اداره ثبت محل وقوع ملک مراجعه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اول پایانکار را پرداخت کنید و به اداره ثبت مراجعه کنید تا مشخص شود که ملک قابل افراز هست یا نه اگر قابل افراز بود بقیه کارها در شهرداری باید پیگیری شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق شهرداری و اداره ثبت پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شهرداری پیگیری کنید
باید اول پایانکار بگیرید اگر پایانکار دادند می توانید برای اخذ سند نیز اقدام کنید

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام ابتدا باید پایان کار بگیرید و سپس صورتجلسه تفکیکی تنظیم گردد