مشاوره حقوقی رایگان - الزام به رفع موانع تنظیم سند

با سلام
درخصوص دادخواست الزام به اخذ پایانکار و صورت مجلس تفکیکی و سند بر علیه خوانده که ارسال کردم و منتظر رسیدگی در وقت مقرر هستیم، لذا سوالم از عزیزان این هست در صورت ادعای مالک‌ به وجود موانع قانونی و اختلاف با شهرداری به عنوان مثال و از مهمترین موانع یکی چون بابت اضافه بنا رای تجدید نظر ماده 100 مبلغی را محکوم‌ شده اما پرداختی و تسویه بدهی نداشته اند و دوم اینکه مالک میبایست طبق ابلاغ شهرداری و‌ هشدارهای زیاد نسبت به آزاد سازی گذر عبوری که در مجاورت ملک هست اقدام میکرده ، پس از گذشت 7 سال هنوز دیوار حیاط را عقب نکشیده ، ضمن اینکه وفق توضیحات ذیل در گواهی ساختمان هم از ابتدا شهرداری اشاره ای به وجود گذر 16 متری داشته که باید رعایت میکرده اما از زمان شروع به ساخت و اتمام کار حریم کوچه را آزاد نکرده و دانسته تخلف کرده ، حال بنده باید از اجرائیات شهرداری شکایت بکنم یا از مالک برای رفع موانع الزام به سند ؟ چون چند بار به مالک ابلاغ کرده شهرداری که اقدام کنه به عقب نشینی دیوار حیاط، اما مقاومت کرده و‌ اجرائیات هم تاکنون اصراری به تخریب نداشتند، سوال آخر هم پیرو همین موضوع اگر حکم‌ و الزام به تخریب داده بشه، آیا من شخصا میتونم هزینه ها ی عقب نشینی و عملیات بنایی و خرید مصالح و اون مبلغ بدهی ماده 100 را پرداخت و بعدا از طریق توقیف اموال این خرجکردها را از مالک که همان سازنده هست وصول بکنم و‌ آیا بعد از صدور رای تخریب، نسبت به رفع موانع آیا قانونا ایشان مکلف و ملزم به رفع و اجرای عملیات عقب نشینی و تسویه بدهی هستند ؟ ممنون از وقت و حوصله ای که گذاشتید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
قاضی رای به الزام خوانده ، به اخذ پایان کار و صورتمجلس
تفکیکی و انتقال سند را صادر خواهد کرد

و بعد از صدور و ابلاغ اجراییه ، خود خوانده ملزم است که موانع
انتقال سند مالکیت را
برطرف نماید و

و شما میتوانید در شهرداری از سازنده شکایت نمایید و ...

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطلب ارسال شده توسط شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سوالات خود را مختصر بیان کنید تا راهنمایی شوید