مشاوره حقوقی رایگان - نحوه محاسبه جریمه نقدی

سلام من ب اتهام دسترسی غیر مجاز ب سامانه های مخابراتی جلب شدم .

اگر دادگاه ب من جریمه نقدی بده مبلغ این جریمه باتوجه ب تورم میتونه متغیر باشه ؟ یا همانی مبلغی ست ک در قانون نوشته ( بین 500 تا 2 میلیون تومان)

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

همان چیزی است که در قانون نوشته

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود . نه تغییری نمیکند و هر مبلغ دادگاه تصمیم بگیرد باید پرداخت شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نه تغییری نمیکند و هر مبلغ دادگاه تصمیم بگیرد باید پرداخت شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام نه تغییری نمیکند و هر مبلغ دادگاه تصمیم بگیرد باید پرداخت شود.