مشاوره حقوقی رایگان - الزام به انتقال سند

شخص الف ملك من را به شخص ب با يك قولنامه فروخته ولي شخص الف هيچ قولنامه اي از من ندارد و متاسفانه وقتي شخص ب دادخواست الزام به انتقال داده و در رديف ١ فروشنده را و در رديف ٢ من را الزام به انتقال كرده دادگاه صرفا با يك لايحه كه شخص الف داده ادعا كرده ملك را از من كه سند به نامم هست خريده و دادگاه از او هيچ سندي حتي عادي اخذ نكرده ، سوال من اینه كه با توجه به اينكه وفق ماده ٨٢ ق ا د م اين دعوي متوجه من نيست و قاضي بايد دادخواست را رد كنه آيا صلاح هست كه من دادخواست تقابل بر ابطال اين قولنامه فضولی بدم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما فروش مال غیر شکایت کنید و به پرونده حقوقی استناد کنید و طی لایحه ای به شعبه حقوقی اعلام کنید که فروش مال غیر بوده است

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

طی لایحه ای تحت عنوان فروش مال غیر شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما می توانستید هم از جنبه کیفری علیه شخص الف به اتهام انتقال مال غیر کلاهبرداری شکایت نمایید در دادگاه حقوقی ابطال قولنامه مذکور را درخواست می نمودید متاسفانه چنین عمل نکردید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما به عنوان فروش مال غیر شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام چون جلسه اول دادگاه ، تمام شده است ، شما نمی توانید دادخواست متقابل مطرح کنید
و باید ابتدا شکایت کیفری کلاهبرداری و فروش مال غیر مطرح نمایید و
و میتوانید دادخواست حقوقی بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما می توانید شکایت کیفری کلاهبرداری و فروش مال غیر مطرح نمایید و و میتوانید دادخواست حقوقی بدهید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

نیازی نیس.درجلسه شرکت کنید وبگید من ملکم رونفروختم.میتونید شکایت کیفری انتقال مال غیر وهمچنین اعلام بطلان معامله فضولی بین شخص الف وب رابخواهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال شما ناقص است حسب اینکه حکم الزام به تنظیم سند رسمی علیه شما صادر شده یا خیر یا جلسه اول تشکیل شده یا نه اینکه مهلت تجدیدنظر خواهی دارید یا خیر و ...... پاسخ متفاوت خواهد بود .
نیازی به طرح دادخواست بطلان نیست .
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
شکایت فروش مال غیر مطرح نمایید
دادخواست بطلان معامله فضولی مطرح نمایید