مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام و درود، بنده مهریم رو اجرا گذاشتم و خودرو همسرم بابت مهریه من توقیف شد، ایشون به این اقدام اعتراض کرد و مدعی شد که اتومبیلش منبع درآمدشه، اداره ثبت اسناد بهش 10روز مهلت داد مدارک‌ بیاره مبنی بر این که داره با ماشین کار میکنه ولی ایشون نتونست مدرک بیاره و رای به نفع من صادر شود و من هزینه کارشناسی برای به مزایده گذاشتن ماشین رو ریختم و همه کاراهاشو انحام دادم و منتظر وصول طلب بودم که دیدم خبری نشد مراجعه کردم به اداره اسناد، گفتن که اقا اومده و مدارکی دال براین ک داره تو آژانس کارمیکنه آورده و پرونده رفته به هیئت نظارت، دو روز بعدش برای من رای قطعی صادر شد که آقای فلانی تونسته ثابت بکنه ک داره تو آژانس کار میکنه و بستانکار (یعنی من) نتوانسته مدارکی بیاره که بگه اقاتو آژانس مشغول نیست، درحالی که اصن بدون اطلاع من این رای صادرشده و رفع توقیف زدن برای ماشین، میخاستم ببینم من چیکار میتونم انجام بدم

پاسخ ها :

ناصر اژدری

جناب آقای ناصر اژدری :

سلام با توجه به بند 2 ماده 133 و بند (الف )و( ز )ماده 9 آئین نامه اجرایی اسناد رسمی لازم الاجرا، در صورتی که رأی هیات توسط اداره ثبت ابلاغ گردیده باشد،مهلت اعتراض به رأی هیات نظارت ثبت بیست روز از تاریخ ابلاغ رأی هیات درشورای عالی ثبت میباشد به رای اعتراض کنید