مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از سازمان سنجش

با سلام
دختر من امسال در کنکور هنررشته موسیقی شرکت کرد و هنگام اعلام نتیجه مردود بود ولی وقتی کارنامه نهایی اومد نمره عملی با توجه به اینکه دخترم آزمون عملی را خوب داده داده بود عددی غیر معقول بود(17از 100) فرم اعتراض حضور پر کردیم ولی بصورت شفاهی با کلی پی گیری بعد از 2 هفته گفتد نمره شده 77 ولی باز هم محدوده
دوباره با کلی دوندگی به نمره داده شده اعتراض کردیم که اینار هم بصورت شفاهی گفتند 87 ولی هنوز کارنامه سبز به ما ندادند که وضعیت قبولی روشن بشه
آیا ما می تونیم از سازمان سنجش شکایت کنیم چون اصلا مطمئن نیستم که این نمرات اصلا از طرف هیئت ژوری آزمون عملی باشه چون هر بار سنجش یه نمره ای داده جواب ما را بصورت کتبی همراه با کارنامه نمیده
به کجا باید شکایت کنیم
ممنونم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید