مشاوره حقوقی رایگان - اداری

سلام بنده در کنکور 99 از دانشگاه تهران قبول شدم بعد از گذشت دو ترم از سازمان سنجش نامه ای رسیده که امتحان مجدد از چهار درس بگیرن باشبه در سوابق تحصیلی و شباهت پاسخنامه
بانظر به اینکه تاثیر سوابق تحصیلی در کارنامه بنده صفر در نظر گرفته شده. نتیجه ای برای این قضیه در صورت شکایت از سنجش وجود دارد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله طبق قانون برای اینکه سازمان سنجش بتواند امتحان مجدد
از داوطلب کنکور بگیرد سه شرط لازم است ( اطلاع عمومی مردمی ، مبنی بر تقلب کردن توسط داوطلب ، میزان فاصله زمانی اخذ دیپلم و امتحان کنکور ، اعلام تقلب توسط مامور مراقب جلسه آزمون ) و اگر این سه شرط محقق بشود سازمان سنجش میتواند درخواست امتحان مجدد از داوطلب نماید در غیر این صورت نمی تواند داوطلب را مجبور به دادن امتحان مجدد نماید . شما باید لایحه دفاعیه خود را به سازمان سنجش ارائه بدهید و دلائل خود را مبنی بر عدم تقلب بیان نمایید و می توانید از سازمان سنجش درخواست نمایید که دروسی که قرار است دوباره امتحان بدهید مثلا از چهار درس به دو درس تبدیل بشود و ...
بهتر است که

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

باسلام مطابق ماده 11 - چنانچه با بررسی‌های فنی و علمی، بین نمرات و رتبه اکتسابی داوطلبی و
سوابق تحصیلی وی مغایرتهای غیر متعارف مشهود و اساسی از قبیل عدم تطابق معدل دیپلم
و دوره پیش‌دانشگاهی با نمره و رتبه اکتسابی در آزمون وجود داشته باشد، با تأیید
هیأت‌های بدوی رسیدگی به تخلفات در آزمونها از داوطلب از یک یا چند درس عمومی و
اختصاصی امتحان مجدد به عمل می‌آید. تعیین وضعیت نهایی آزمون این داوطلب، بر اساس
نتایج حاصل از امتحان مجدد بر عهده هیأت‌های بدوی میباشد-درصورت راهنمایی بیشتر تماس بگیرید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام، بنده هم اکنون شبیه همین پرونده را دارم شماحتمادردروس امتحانی شرکت نمایید وگرنه قبولی شماراباطل اعلام می نمایند،جهت راهنمایی بیشترمیتوانیدتماس بگیرید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

علاوه بر موارد اعلامی همکاران معظم گزارش ماموران و ضابطین خاص قضایی نیز علاوه بر موارد اعلامی می تواند علت ان باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید این دروس را مجدد امتحان دهید.والا قبولی شما باطل میشود.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
مطابق قانون باید مطابق خواسته سازمان سنجش عمل نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
وفق
ماده 11 - چنانچه با بررسی‌های فنی و علمی، بین نمرات و رتبه اکتسابی داوطلبی و سوابق تحصیلی وی مغایرتهای غیر متعارف مشهود و اساسی از قبیل عدم تطابق معدل دیپلم و دوره پیش‌دانشگاهی با نمره و رتبه اکتسابی در آزمون وجود داشته باشد، با تأیید هیأت‌های بدوی رسیدگی به تخلفات در آزمونها از داوطلب از یک یا چند درس عمومی و اختصاصی امتحان مجدد به عمل می‌آید. تعیین وضعیت نهایی آزمون این داوطلب، بر اساس نتایج حاصل از امتحان مجدد بر عهده هیأت‌های بدوی میباشد
شما نسبت به ابلاغ اعتراض دهید اگر گزارش از مراکز مورد وثوق نباشد و صورتجلسه مبنی بر تقلب و نباشد...ضمن ارایه سوابق تحصیلی و ...دفاع نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید مجدد امتحان شوید از روی نمرات جدید سازمان سنجش اعلام میکند که میتولنید در رشته پذیرفته شده ادامه دهید یا خیر