مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک ارثی

آیا 4برادر بدون اطلاع دو خواهر میتوانند اقدام به فروش ملک که از پدرشان به ارث رسیده را نمایند. و تمام شش دانگ زمین را بفروش برسانند؟ توضیح. مساحت ملک 870 متر است،اما در قولنامه 800متر به صورت شش دانگ قید شده است.

پاسخ ها :

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود. نه این معامله فقط به قدر السهم خودشان نافذ است و نسبت به بقیه اگر آنها قبول نکنند معامله باطل است. و خریدار بایستی گواهی حصر وراثت را مطالبه می کرد. احتمالا یا اطلاع داشته یا برادران شما خریدار را فریب دادند. یا گفتند امضای خواهرها را می گیرم یا گفتند خواهرها حقشان را گرفتند و طلبی ندارند و از این قبیل.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر فروش فقط نسبت به قدر سهم خودشان امکان دارد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام فقط نسبت به سهم خودشان می توانند بفروشند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
شما میتوانید شکایت جرم فروش مال غیر و کلاهبرداری را مطرح نمایید و دادخواست ابطال انتقال سند رسمی را به علت فضولی بودن بیع مطرح نمایید و

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

یا سلام به صورت آزاد .فقط نسبت به فروش سهم خود مجاز است از بقیه باید وکالت تام و بلاعزل داشته باشدیا خودشان با رضایت امضاء کنند والا میشود فروش مال غیر.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
خیر در صورت فروش نسبت به سهم خواهران معامله فضولی است

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خیر نمیتوانند و فقط سهم خودشان را میتونند بفروشند