مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

عرض ادب و احترام
من با همسرم چندساله مشکل دارم اون هیچ اهمیتی به من و فرزندانم نمیده ما دو ساله تقریبا توی منزل مشترک ولی بصورت دو غریبه زندگی می‌کنیم من یه پسر3 ساله و دختر 15 ساله دارم بارها منو کتک زده ولی شکایت نکردم اینبار با بچه ها اومدم خونه مادرم و شکایت کردم برگه پزشکی قانونی دارم منتظر پیام از سوی دادگاهم میخواستم لطف کنید در مورد حضانت بچه ها و مراحل بعدی که بتونم طلاق بگیرم راهنماییم کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حضانت دختر و پسر تا هفت سالگی با مادر است و دختر بعد از 9سال خودش تصمیم میگیرد با چه کسی زندگی کند قپس از لحاظ حضانت بچها مشکلی ندارید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

حضانت فرزند 3 ساله با شماست و دختر 15 ساله شما بالغ است و خودش میتواند محل زندگی را تعیین کند سایر موارد را از طریق مشاوره تلفنی سوال نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
جراحات و آسیب دیدگیها برحسب مورد ارش و دیه به آن تعلق می گیرد که پزشکی قانونی تعیین و اجرای احکام محاسبه می نماید
شما نیز می توانید به استناد دلائل شکایت نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
حضانت فرزند 3 ساله تا 7 سالگی با شماست و دخترتان از سن حضانت خارج و حق انتخاب دارد تا با چه کسی زندگی نماید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام ابتدا شكايت كيفري تون رو به نتيجه برسونيد سپس ميتونيد دادخواست طلاق دهيد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام شمامیتوانیدبه استنادنامه پزشگی قانونی عسروحرج خودرااثبات نموده و طلاق بگیرید،ضمن اینکه حضانت فرزندان تا7سالگی بامادروبعدازآن تاسن بلوغ باپدرمی باشد؟دخترتان خودش تصمیم میگیردپیش چه کسی زندگی نماید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

طفل سه ساله تا سن هفت سالگی حضانت با شماست دختر 15 ساله شما نیز شخصاً تصمیم گیرنده خواهد بود که با شما یا پدر زندگی نماید و در خصوص طلاق نیز بهتر است ابتدا از طریق ضرب و جرح پرونده را پیگیری نمایید و در نهایت دادخواست‌طلاق تقدیم گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام حضانت پسر تا 7 سالگی با مادر و بعد از آن با پدر و دختر بالغ است وخودش می تواند انتخاب کند با چه کسی زندگی کند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

حضانت تا هفت سالگی باشماست و بعد از بلوغ به تصمیم خودشان که در مورد پسرتان تا 15 سالگی با شماست و دخترتان به بلوغ در 9 سالگی رسیده به تصمیم خود محل زندگی را نزد پدر یا مادر انتخاب می کندشکایت کیفری خود را ثبت کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام زوجه برای درخواست طلاق ، باید دلیل داشته باشد که زوجه باید یا به شروط 12 گانه مقرر در عقدنامه ، استناد نماید یا ادعای عسر و حرج را مطرح نماید
حضانت فرزندان تا 7 سالگی با مادر است
و بعد از آن دختر تا 9 سالگی و پسر تا 15 سالگی حضانت با پدر خواهد بود و
و بعد از آن هم خود فرزندان تصمیم خواهند گرفت که با چه کسی
زندگی نمایند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام حضانت فرزند 3 ساله با شماست و دختر 15 ساله شما بالغ است و خودش میتواند محل زندگی را تعیین کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضانت فرزند سه ساله با مادر است و فرزند 15ساله خودش می تواند تصمیم بگیرد.