مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از وکیل

با سلام.
همسرم برایی طلاق و مهریه گرفتن رفته شکایت کرده دو بار تا حالا به شورایی حل اختلاف رفتیم پرسش من این است که آیا وکیل حق این را دارد که همسر بنده را با ماشین شخصی خودش به دادگاه بیاره آیا این کار خطاست.
در شکایتی که از وکیل همسرم میکنم چی باید بنویسم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.از طریق مشاور تلفنی سامانه در ارتباط باشید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از نظر اخلاقی اشکال دارد ولی شکایت فایده ای ندارد و همچنین اثبات موضوع سخت است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر در صورت شکایت نتیجه نخواهید گرفت زیرا جرمی انجام نشده .

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

وکیل موکل در تعامل با یکدیگر هستند شکایت چه وجهی دارد!!!!

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
فاقد وصف مجرمانه می باشد