مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از وکیل همسر

با سلام و احترام
وکیل همسرم در دفاعیات از همسرم خیلی دروغ میگه و بدون اینکه ملاحظه داشته باشد بدون داشتن حکم من رو ناشزه خوانده و همیشه در لایحه ها دروغ های زیادی را ارائه میدد. من میتونم از ایشون بابت دروغ ها یا نسبت هایی که به بنده داده میشه شکایت کنم؟ البته ایشون مثلا در بعضی موارد مینویسند طبق اظهارات زوج( یعنی همسرم) ایشان تمکین نمی کنند و ناشزه هستندو همسرشان را کتک زدند و ازخانه بیرون کردند در صورتی که زوج هنوز خانه ای تهیه نکرده تا بنده به آنجا برم و در خانه زوجه زندگی میکرده و با اختلافاتی که داشتیم خودشون خانه را ترک کردند یک سال هم هست که هیچ اقدامی نکرده بود و به تازگی الزام تمکین داده بعد از یک سال کلی هم دروغ بافتند که من ایشان را بیرون کردم و قفل را عوض کرد. البته فرزندم که بالای 18 سال است شاهد بوده و حاضر به شهادت در دادگاه بابت این دروغ ها می باشد آیا کافی هست که فرزندش شهادت بدهد؟. ولی میخوام بدونم بابت تهمت ها و دروغگویی هایی که لایحه داده میشه از من میتونم از همسرم و حتی از وکیلشون شکایت کنم؟

پاسخ ها :

علی اکبر سالمی

جناب آقای علی اکبر سالمی :

وکیل اظهارات موکل خود را نقل قول میکند و از خودش چیزی ندارد همانطور خودتان فرمودید مینویسد طبق اظهارات زوج... پس صحبتها منتسب به زوج است نه وکیل لذا اگر مطلبی هست که شما قبول ندارید در غالب دفاع کتبی یا شفاهی در جلسه رسیدگی دادگاه میتوانید مطرح نمایید.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
در هر جا که دفاعیات ایشان مورد پذیرش نیست امکان دفاع خواهید داشت صرفا مطالبی که جرمی را به شما منتسب نماید قابل پیگیری است.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم چون ایشان بیان می‌دارند به اظهارات زوج نمی‌توانید از ایشان شکایت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
وکیل طبق اظهارات زوج اقدام به تنظیم لوایح نموده است فلذا مسئولیتی متوجه وکیل نمی‌باشد.