مشاوره حقوقی رایگان - دخالت دیگران در طلاق

سلام خانم من ناشزه شد منم میخواستم برگرده وکیل خانم بهم به دروغ گفت خانمت گفته اگه وکالت طلاق و گرفتن تمام حق و حقوش رو بهش بدی دراین صورت برمیگرده منم رفتم وکالتی دادم همین که از دفتر خانه امدیم بیرون وکیل خانمم حرفشو عوض کرد یعنی رسما گولم زد. من خانم رو راضی کردم که بیاد وکالت رو فسخ کنه وقتی رفتیم دفتر خانه وکالت رو فسخ کنه موقعهی که خواست امضا کنه وکیلش تصادفی مارو دید امد امد عصبانی شد به خانم گفت منو دور زدی زنگ به پدر خانم زد پدر خانم امد زنم برد و نزاشت فسخش کنه. چند روز بعد من و مادرم رفتیم دفتر وکیلش صداش هم ضبط کردم که به ما گفته انقدر عصبانی شدم دوشب نخوابیدم مگه من مسخرم بهم میگن کارا رو انجام بده بدش بگه میخوام فسخش کنم. این اقا داره زندگیمو خراب میکنه چون گولم زده وکالت گرفته میگه باید طلاق بگیری. من باید چه شکایتی برای فریب دادن و گرفتن وکالت طلاق از این اقا چه شکایتی تو دادگاه انجام بدم داره زندگیمو خراب میکنه. ممنون میشم راهنمایی چه دادخواستی بدم ؟؟؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید از طریق دادسرای انتظامی وکلا پیگیری کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

موضوع ربطی به وکیل ندارد وکیل کاری را انجام می دهد که موکل از او می خواهد و وظیفه دارد حافظ منافع موکلش باشد نه شما بنابراین شما با همسر خودتان مشکلات را حل کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
این موضوع ربطی به ایشان ندارد
می توانید وکالت ایشان را عزل کنید ولی باید حق الوکاله را پرداخت نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

وکیل خواسته موکل را اجرا می کند اگر بخاد برگرده ربطی به وکیل نداره

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
وکیل وظیفه قانونی خود را انجام داده است
و خود شما با رضایت وکالت در طلاق به زوجه داده اید و امکان ابطال وکالت وجود ندارد مگر با موافقت زوجه
حتی دادگاه هم نمیتواند وکالت در طلاق را باطل نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
وکیل جرمی مرتکب نشده است
میبایست از منافع موکلش دفاع کند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوالی که طرح کرده اید یک پرونده کامل است و نیازمند بررسی دقیق و جامع دارد