مشاوره حقوقی رایگان - شکایت در خصوص اعاده حیثیت

سلام. وکیل همسر سابق بنده در خصوص پیشبرد پرونده طلاق ، تهمت و اتهاماتی را به بنده نسبت دادند تا پرونده طلاق را به نفع خود به سرانجام برسانند و هر چند هیچ کدام از این اتهامات اثبات نشد و دادگاه حکم به نفع بنده صادر کردند، اما روی رای طلاق تاثیر گذاشتند. آیا بنده می توانم از وکیل همسر سابق خود در خصوص اعاده حیثیت شکایت کنم ؟ لطفا در صورت مثبت بودن پاسخ، بنده را راهنمایی بفرمایید. سپاس

پاسخ ها :

امین عادل احمدیان

امین عادل احمدیان :

استان :

درود بر شما.
خیر، طرح شکایت با عنوان اتهامی ذکر شده در دادگاه دلیل اعاده دادرسی نمی‌شود.