مشاوره حقوقی رایگان - فوت قبل سند زدن

سلام بنده زمین کشاورزی خریداری کردم 100 هکتار قولنامه کردیم و قبل اینکه سند بزنه فوت کردن حالا باید ورثه را شکایت بدیم برای سند زدن اگه ورثه نیاد ایا با حکم قاضی میشه سند گرفت؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام بله دادخواست حقوقی اثبات وقوع بیع اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند علیه تمام وراث متوفی از طریق دفاتر خدمات قصایی ثبت می کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت همه وراث اقامه نمایید و اگر وراث در جلسه دادگاه حاضر نشوند قاضی حکم به انتقال سند در دفترخانه صادر خواهد کرد و نماینده دادگاه سند را انتقال خواهد داد ولی باید ابتدا انحصار وراثت صورت بگیرد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت همه وراث اقامه نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت وراث. در صورت امتناع حکم به انتقال صادر خواهد کرد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله باید به طرفیت وراث اقامه دعوا و الزام به تنظیم سندنمایید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام شما باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت همه وراث اقامه نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام شما باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت همه وراث اقامه نمایید و در صورت امتناع آنان در جلسه قاضی دادگاه حکم به انتقال آن را خواهد داد