مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت ملک در صورت فوت فروشنده

سلام، پدر من چند ملک زراعی رو از شخصی سال 50 خریده که در حال حاضر به علت خشکسالی خشک شدند و الان ک پدر بنده و فروشنده فوت کردند وراث فروشنده میخوان اراضی رو بگیرند و بوده دادخواست الزام به تنظیم سند دادم ولی چون روی اراضی سند صادر نشده بود و فقط پلاک ثبتی بنام فروشنده است قرار رد صادر شد خواستم اثبات مالکیت بدم ک باز هم به همین علت قرار عدم استماع صادر شد الان باید چه کار و یا چه دادخواستی بدم لطفاً راهنمایی بفرمایید ، متشکرم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
جهت ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مبایعه نامه دارید می توانید زمین را در تصرف خود داشته باشید و به عنوان متصرف جهت اخذ سند اقدام کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته اثبات وقوع بیع به طرفیت وراث فروشنده را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست به خواسته اثبات وقوع بیع به طرفیت وراث فروشنده را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

زهرا قنبری

سرکار خانم زهرا قنبری :

باسلام دادخواست اثبات وقوع بیع به طرفیت ورثه در محکمه طرح کنید

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام. اثبات مبایعه نامه را از دادگاه بخواهید و سپس بقیه اقدامات.
اگر مشهد هستید درخدمتم

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اثبات وقوع عقد بیع مطرح نمایید. موضوع شما تخصصی است توصیه می‌کنم جهت جلوگیری از هدر رفتن وقت و هزینه خود جهت تنظیم دادخواست با وکلای سایت در ارتباط باشید

پوریا واحدی

جناب آقای پوریا واحدی :

با سلام

دادخواست اثبات وقوع بیع رو علیه کلیه ی وراث فروشنده مطرح کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و