مشاوره حقوقی رایگان - تحویل آپارتمان و انتقال سند

با سلام و خسته نباشید
من امسال اقدام به خرید یک واحد آپارتمان دارای سند تک برگ رسمی در مشاور املاک نمودم و مبلغی از وجه معامله را نیز طی چک به خریدار پرداخت کردم ولی قبل از تاریخ سررسید چک دوم (مابقی مبلغ معامله) فروشنده فوت کرد و با وجود مبلغ وجه در حسابم چک به علت فوت فروشنده پاس نشد و کلید هم تحویل من نشد ضمن اینکه در قولنامه ذکر شد انتقال سند نیز روز نقد شدن چک دوم انجام شود. پس از فوت فروشنده مطلع شدم که تنها وارث ایشان برادرشان است ولی متاسفانه ایشان هم فوت کرد و دارای 5 فرزند است که به عنوان وارث دوم آپارتمان مورد معامله هستند. ممنون میشم راهنمایی کنید که تکلیف قانونی یا عرفی من چیست؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
علیه کلیه وراث دادخواست الزام به تحویل و الزام به تنظیم‌ سند رسمی مطرح نمایید .

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دادخواست الزام به تحویل و الزام به تنظیم سند علیه کلیه وراث دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

علیه کلیه وراث دادخواست الزام به تحویل و الزام به تنظیم‌ سند رسمی مطرح نمایید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
علیه کلیه وراث دادخواست الزام به تحویل و الزام به تنظیم‌ سند رسمی مطرح کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود علیه کلیه وراث دادخواست الزام به تحویل و الزام به تنظیم‌ سند رسمی مطرح نمایید .

مهدی رسول زاده زرین قبائی

جناب آقای مهدی رسول زاده زرین قبائی :

علیه وراث دادخواستی مبنی بر تحویل و تنظیم سند ارایه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید بلافاصله دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و تسلیم مبیع به طرفیت همه وراث فروشنده اقامه نمایید و باقیمانده مبلغ را به حساب دادگستری واریز نمایید تا طبق سهم الارث به هر کدام از ورثه پرداخت شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید دادخواست الزام به تنظیم سند و تحویل مبیع علیه وراث بدهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست الزام به تنظیم سند و تحویل مبیع به طرفیت همه وراث بدهید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

علیه کلیه وراث دادخواست الزام به تحویل و الزام به تنظیم‌ سند رسمی مطرح کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی وتسلیم مبیع را به طرفیت همه وراث مطرح نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

درود علیه کلیه وراث دادخواست الزام به تحویل و الزام به تنظیم‌ سند رسمی مطرح نمایید .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به طرفیت وراث دادخواست الزام به تنظیم و تحویل مبیع مطرح نمایید