مشاوره حقوقی رایگان - ارز دیجیتال

من با یه صرافی ارز دیجیتال کار میکنم که شماره ثبت شرکت و اسمو و شماره ملی اعضاشم دارم چن روز پیش از کیف پولم مقدار 3 تا ارز به کیف پولم در این صرافی واریز کردم الان مدت پنج روزه ارزهامو واریز نکردن و مدام بهانه تراشی میکنند مدرک تراکنش و ادرس ولت هم دارم من ایا باید اول دادخواست در دفتر قضایی الزام به تعهد واریز ارزمو بدم ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا به پلیس فتا مراجعه نمایید و شکایت نمایید و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موضوع فاقد جنبه کیفری باید دادخواست حقوقی مناسب طرح و اقدام نمایید

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. ابتدا از طریق ایمیل پشتیبانی درخواست خود را ارائه نمایید و در قدم بعدی با ارسال اظهارنامه قانونی به صرافی.