مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک بدون اطلاع مستاجر

سلام وقت بخیر
ما یک خونه ای رو دوماهه اجاره کردیم و تا شهریور 1401 هم مهلت داریم که اینجا زندگی کنیم اما صاحب ملک خونه رو فروخته و صاحبخانه جدید میخواد ما از خونه پاشیم و بریم ی جا دیگه اما ما شرایطشو نداریم
حالا تکلیف چیه حق با مستاجره یا صاحبخانه جدید؟؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مالک جدید قائم مقام مالک قبلی است حق درخواست تخلیه ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله موجر یا قائم مقام موجر ، می تواند درخواست فسخ عقد را نماید ولی باید یک ماه اجاره از شما نگیرد و
هزینه کمیسیون بنگاه را به شما پرداخت نماید به شرطی که در قرارداد شرط شده باشد ( که در اجاره نامه های چاپی املاک ، این شرط در بند 7 قید شده است ) و انتقال رسمی سند در دفترخانه صورت گرفته باشد
ولی اگر در قرارداد شرط نشده باشد موجر و خریدار حق درخواست تخلیه را ندارند
جهت مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مالک جدید قائم مقام مالک قدیم خواهد بود و تا زمانی که مدت اجاره منقضی نگردیده حق تخلیه ندارد مگر در قرارداد خلاف آن شرط شده باشد