مشاوره حقوقی رایگان - جعل اثر انگشت

سلام یگ سوال داشتم پدر یکی از دوستان فوت کرده و برای بازنشستگی پدر باید خواهر برادرها به مادر وکالت میدادن که بازنشستگی را بریزن به حساب مادرشون برادرها رفتن امضا انگشت زدن خواهر چون شوهر داشته همون روز شوهرش خونه بوده و گفته من‌ نمیتونم بیام به جای من انگشت بزن مادر الان شوهرش فهمیده و زنش زده زیرش که‌ من خبر ندارم برعکس روزی که وکالت دادن غروبش میاد خونه مادرش و وکالت میبینه و روز بعد میره بانک و یک میلیون داخل حساب پدرشون بوده از بانک با مادر برای خودش میگیره و وکالت فقط برای بازنشستگی پدرشون بوده چون پدرشون قرض زیاد داشته مادرشون هم‌ که‌ پول را گرفته صرف خرج کفن دفن و قرض های پدرشون کرده ممنون میشم راهنمایی کنین که این جعل هست و زندانی داره یاجریمه

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام جدا از موضوع می توانید خواسته خود را مطالبه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله حتما مادر مرتکب جرم جعل و استفاده از سند مجعول شده است و در صورتی که یکی از ورثه اقدام به شکایت نمایند ، کارشناس خط و امضا ، جعل امضا و اثر انگشت را تشخیص خواهد داد و مجازات حبس دارد