مشاوره حقوقی رایگان - شکایت برای خرید آنلاین و اتهام زدن

سلام وقت بخیر
بنده پیج فروش آنلاین لباس دارم ، خانمی از بنده حدود ده روزه خرید کردن به مبلغ 243 تومن و ارسال کارهای ما 12،13 روز بعد ثبتی و قبل واریز هم بهشون اعلام کرده بودیم حالا از تایم نگذشته میگن شکایت میکنن و فردا شکایتنامه میفرستم و حتی من گفتم هزینه بدیم قبول نکردن ضمن اینکه این خانم به بنده گفتن کلاهبردار و مال مردم خور و تهدید هم کردن شواهد موجود منم قصد دارم بدم برای شکایت از ایشون. فقط میترسم با شکایت ایشون حساب بنده مسدود بشه چه زمان مسدود میشه؟؟؟

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

اگر مدارکی دال بر استرداد مبلغ دارید نگرانی وجود ندارد اگر شکایت هم کند محکمه پسند نخواهد بود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بلافاصله پول را به حسابی که برای شما واریز شده است مسترد نمایید تا