مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری فروشگاه اینترنتی ...

سلام، من گوشی اپل22 میلیونی خریدم برای من یک گوشی 6 میلیونی سامسونگ فرستادن، گوشی رو مرجوع کردم مجددا میخان همونو بفرستن میگن ما اپل فرستادیم خودت عوض کردی فیلم فروشگاه! چک شده، گوشی در مسیر راه عوض شده احتمالا در فروشگاه هیچکسی هم پاسخگو نیست الان من گوشی سامسونگ رو تحویل بگیرم یا اصلا از مامور نگیرم مجدد میاره و اینکه روند شکایت رو از کجا شروع کنم، با توجه به اینکه گوشی های اپل کد دارن و قابل ردیابی هستن
توی سایت فروشگاه شکایت زدم فروشگاهش جوابی نداده هنوز، خدمات قضایی الکترونیک هم رفتم گفت با طرح شکایت از اینجا به گوشیت نمیرسی،لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

پلیس فتا شکایت کنید و کوشی رو تحویل نگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

گوشی سامسونگ را تحویل نگیرید و شکایت خود را با ارایه مدارک درخواست خرید اپل به صورت کتبی ارایه دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام دادخواست الزام به تحویل مورد معامله بدید و از طریق فتا هم پیگیری کنید