مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو

با سلام تورو خدا جوابم بدین حالم خیلی بده بنده به تاریخ 13/ 7 یک دستگاه پژوه 405 مدل 83 که تقریبا یکماه پیش و قولنامه دستی دارم خریدم و نشون تعمیرگاه ندادم چون به طرفم اعتماد کردم بعد برام مشکل مالی پیش اومد مجبور شدم اونو در برنامه سایت آگهی بذارم تا زود بفروشم که یه بنده خدایی که دوست پسرعموی خانمم بود شب همراه یکی از آشناهاشون اومدن و خریداری کردند منم تاکید کردم که ماشین ببرین پیش تعمیرگاه و کارشناسی که فردا مشکلی پیش نیاد گفتند نه ما خودمون پایه یک هستیم و کارشناس خودرو هستیم نیازی نیست نزدیک دو ساعت ماشینو چک کردن حتی در حین دور زدن با سرعت بالا و گرفتن ترمز و کلاج سیم کلاج پاره شد با هزینه خودم تو این شب رفتم مکانیک اوردم درست کرده منم قبل معامله گفته بودم من بدهکارم پول شدید نیاز دارم دیگه قولنامه دستی نوشتیم تو مغازه آشنایی هم پول منو کشید همون لحظه هم به من گفت برو بدهی هات بده دیگه ماشین ورداشت به مسافت 100 کیلومتر تا خونه ماشینو بردند منم صبح رفتم بدهی هام دادم بعد ساعت 5 غروب زنگ زد گفت ماشین روغن کم کرده نشون تعمیرگاه دادم 11 میلیون هزینه داره برام پول بفرست یا ماشینو برمیگردونم منم که هاج واج مونده بودم اعصابم بهم ریخت فشارم بالا رفت گفتم آخه چرا
گفت ماشینت ایراد داره دوباره گفت 7 تومن بریز الانم میگه 4 تومن منم که پولی ندارم دوباره زنگ زد گفت سیلندر ماشین دوخت شده ازت شکایت میکنم کلاهبردار منم بهش گفتم مگه بهت نگفتم ببر پیش مکانیک گفتین ما خودمون کارشناسیم گفت این حرفا ول کن الان برام شماره دادخواست اومده ازم شکایت کرده الان منم چکار کنم تورو خدا چه خودم چه خانمم برامون روح و روان نمونده خودم هم یه کارگر روزمزد هستم ماشین 55600 بهش دادم با اینکه خودم 60 تومن برام تموم شده بود گذاشته بودم 66 تومن حتی خودش همش میگفت ماشینت خرج داره خرج داره تورو خدا یه راهکاری جلو پام بذارید خدا خیرتون بده خیلی خیلی گرفتارم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام هیچ کدام از این هزینه ها ، بر عهده شما نمی باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما از همون اول نباید هزینه پرداخت میکردین نگران نباشین ادعای ایشان مشکل ساز نیست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
هزینه ها برعهده شما نمی باشد