مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی

سلام بنده معلول شدید حرکتی هستم در کارگاه درب پنجره آلومینیوم سازی کار میکنم بیشتر از 16سال سابقه کار و سن 53 سال بیشتر دارم درجه کار سخت زیان آور است. دیگر قادر به کار کردن را ندارم. خواهش من را راهنمایی کنید.کد ملی ........ تلفن ...........
متولد1347/3/2
استان اردبیل شهرستان پارساباد. جواب خواهشن پیامک کنید.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به وضعیت جسمی و محدودیت خود درخواست بازنشستگی خود را به بیمه اعلام. نمایید