مشاوره حقوقی رایگان - عدم مراجعه به دفترخانه

سلام وقت به خیر ... واحدی رو با شخصی معاوضه کردم یک ماه پیش که قولنامه شده با کد رهگیری .. داخل واحد طرف مقابل مستأجر هست دو هفته پیش قرار دفترخانه بود ... در قولنامه هم نوشته شده که مبلغ 700/000/000 تومان پول پیش پرداخت مستأجر باید به من پرداخت شود ولی طرف مقابل برای پرداخت پول امروز و فردا میکند چکار کنم ؟؟ در قولنامه هم مبلغ 1/000/000/000 تومان ضرر و زیان نوشته شده

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با مراجعه به دفتر خدمات قضایی طرح دعوا کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید در دفترخانه گواهی عدم حضور می گرفتید .
شما ابتدا باید یک اظهارنامه برای ایشان ارسال نمایید و

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

باید در دفترخانه گواهی عدم حضور می گرفتید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی شکایت کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اظهار نامه بفرستید و بعد شکایت حقوقی کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام ازدفترخانه گواهی عدم حضوردریافت نماییدسپس اظهارنامه ای برای وی ارسال نماییددرصورت عدم افاقه ازطریق دفاتر الکترونیک قضایی دادخواست خودراثبت نمایید،جهت بررسی مدارک ومشاوره کاملترازطریق دادراه می‌توانید تماس بگیریید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست الزام به انجام تعهد و پرداخت وجه بدهید.