مشاوره حقوقی رایگان - مشاعات

سلام
ساکن یک آپارتمان 6واحدی هستم که 3 واحد بیشتر نمی توانند ماشین بزارن حد مجاز 3 تا ماشین هست ولی یکی از واحد ها که 1 حق پارکینگ بیشتر ندارن خودشون رو همه کاره میدونن و 3تا ماشین رو با زور توی پارکینگ جا میدن 1وانت رو می‌چسبانند به در انباری یک نیسان رو با زور کنارش میزارن و 206 هم وسط پارکینگ پارک می‌کنن و چرخ طافی رو هم جلوی در پارکینگ
میخواستم بدونم اگه شکایت کنم حق رو به من میدن یا به اونا؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
کاملا خلاف قانون تملک آپارتمانها می باشد پیشنهاد میگردد جهت مشاوره دقیقتر وارائه راهکار مناسب حقوقی از پنل مشاوره تلفنی استفاده نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
100 درصد حق با شما می باشد اصلا جای نگران نیست و طبق قانوت حق همچین کاری ندارند.در صورتی که پاسخ خود را دریافت نکرده یا همچنان نیاز به مشاوره دارید می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله هر اپارتمان فقط حق پارک یک خودرو را دارد شما باید ابتدا به پلیس 110 تماس بگیرید و صورت جلسه پلیس تنظیم نمایید و سپس شکایت مزاحمت را مطرح نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست رفع مزاحمت وممانعت از حق طرح کنید تا رسیدگی شود جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،بله حق با شماست و هر آپارتمان حق یک پارکینگ را دارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله اقدام ایشان کاملا غیر قانونی است و شما میتوانید طرح شکایت کنید اما برای داشتن ادله در زمانی که این حالت وجود داشت به کلانتری زنگ بزنید و صورتجلسه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با این توضیحات می توانید شکایت کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دادخواست خود را مطرح کنید به نتیجه مثبت میرسید تصرف مشاعات باید با اذن دیگران باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
می توانید تامین دلیل نمایید یا با 110جهت صورتجلسه اقدام کنید سپس شکایت رفع مزاحمت مطرح نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

حق با شماست.شکایت مزاحمت و ممانعت از حق نمایید.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام می توانید شکایت مزاحمت پس از مشاوره با وکیل و تنظیم شکوائیه ثبت نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله می توانید شکایت کنید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در صورتیکه از حدود پارکینگ خود تجاوز کند ، مرتکب جرم مزاحمت شده است