مشاوره حقوقی رایگان - قفل زدن درب پارکینگ

سلام. ساختمان ما 2 تا پارکینگ دارد. برای طبقه اول و دوم.
من طبقه سوم هستم و با اجازه خود طبقه دوم گفت ماشینم رو جلوی ماشین او بگذارم و این که مزاحمتی برای پارکینگ طبقه اول نداشتم. ملک این آقای طبقه اول هم خالی بود. حالا که اجاره داده اومده درب خانه و با داد و بیداد و تهدید به کتک که شما نباید خودرو در پارکینگ بگذارید و این که درب پارکینگ هم قفل زده است. حالا سوال من از شما بزرگواران این هست که این آقا حق دارد قفل بزند؟
مقصر کدوم هستیم و اگر بخواهم شکایت کنم به چه عنوان شکایت کنم؟ این رو هم اضافه کنم که جلوی درب میخواست سر خود رو وارد خانه کند که همسرم سر او داد زد و رفت عقب

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

اگر درب اختصاصی واحد باشد میتواند قفل کند. اگر مشاع باشد خیر.