مشاوره حقوقی رایگان - پارک چند خودرو در پارکینگ مشاع

سلام وقت بخیر
ما تو ساختمانی 6 واحده هستیم که پارکینگ مشاع داره
خودمون ماشین نداریم یکی از همسایه هامون چند تا ماشین داره
و تعداد پارکینگ های بدون مزاحم چهار تا
این همسایه ما میتونه بیشتر از یک ماشین تو پارکینگ پارک کنه؟ و اگر همچین کاری کرد میتونیم اعتراض داشته باشیم یا براش اجاره تعیین کنیم
سوال دیگه اینکه آیا میتونیم پارکینگ مشاعی رو اجاره بدیم به کسی غیر از مالکین

پاسخ ها :

پارک چند خودرو در پارکینگ مشاع پارک خودرو در پارکینگ مشاع ساختمان پارک خودرو در پارکینگ پارکینگ مشاع در ساختمان پارکینگ مشاع پارکینگ در آپارتمان پارکینگ مشاعات آپارتمان پارک خودرو قوانین مشاعات ساختمان قوانین آپارتمان نشینی آپارتمان خودرو