مشاوره حقوقی رایگان - توقیف کردن موتور

سلام بنده یه موتور بنامم هست و دست کسی بوده تمامی مدارک بنام من هست
شخصی که موتور و مدارک دستش بوده موتور را فروخته بدون اجازه

بنده هم هیچ مدرکی از موتور دستم نیست و شماره پلاکش را هم نمیدونم
میخواستم پیگیری کنم موتور را بخوابونن که به مشکل بر نخورم یا خلافی صورت گرفت پای من گیر نباشه
باید چیکار کنم و از چه راهی وارد بشم

مجددا میگم هیچ مدرکی از موتور ندارم و فقط سند و کارت موتور و همچی بنام من هست

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگذ شخص حق فروش انرا نداشته باید شکایت کیفری انتقال مال غیر که در حکم.کلاهبرداری است مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
باید شکایت نمایید اما نیاز به مدارک دارید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید شکایت فروش مال غیر را بر علیه
فروشنده و خریدار هر دو ، مطرح نمایید و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

فروش مال غیر به دادگاه ارایه بدید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سلام ابتدا به (( دفتر خدمات الکترونیکی انتظامی )) مراجعه کنید تا با کد ملی شما استعلام پلاک های فعال شما را بیابند سپس مدارک المثنی تهیه کنید و نهایتا شکایت انتقال مال غیر یا خیانت در امانت مطرح کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید تحت عنوان فروش مال غیر شکایت کنید اما نیاز به مدارک دارید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

دادخواست ابطال معامله یا شکایت انتقال مال غیر کنید

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،شکایت کیفری فروش مال غیر نمایید و تقاضای استعلامات مربوطه

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
ابتدا استعلام پلاکها را دریافت نمایید سپس نسبت به اخذ المثنی اقدام کنید و شکایت فروش مال غیر یا خیانت در امانت مطرح نمایید