مشاوره حقوقی رایگان - ورود غیر قانونی پلیس به پارکینگ شخصی و توقیف موتور سیکلت سنگین سند دار بدون حضور صاحب موتور

سلام خسته نباشید . بنده موتورسیکلت خارجی سنگین بدون پلاک دارای سند یک دستگاه .ستاد اجرایی فرمان حضرت امام.دارم که سال 99حین تردد توسط کلانتری ... توقیف شد و بعد 10ماه پیگیری در دادگاه و آگاهی و تعزیرات حکومتی بالآخره موتور آزاد شد و تمامی مدارک موجوده حالا همین دیروز مورخ 5 خرداد 1401 توسط کلانتری ......... در
داخل پارکینگ خونه بدون تردد بدون اجازه و در نبود بنده موتور رو چند نفری برداشتن بردن کلانتری!!!!درصورتی که 2سال پیش به جرم تردد غیر مجاز موتور بنده توقیف شده بود!!!!و الان فقط تو پارکینگ داشت خاک میخورد و من ترددی نداشتم بعد چند ساعت بمن خبر دادن که موتورتو پلیس اومد برد!!!! حتی بدلیل استعلام سند هم باشد یکبار توسط همین کلانتری این مراحل طی شده !!! الان کلانتری کار مطابق قانون انجام داده ؟

پاسخ ها :

محمدرضا توکلی

جناب آقای محمدرضا توکلی :

با سلام، به نظر می رسد با توجه به اینکه ورود این نوع موتورسیکلت به کشور ممنوع است لذا قاچاق محسوب می شود، شاید از این بابت توقیف شده است، اما اگر فکر می کنید سندی که دارید معتبر است، باید بررسی بشود.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

ورود این نوع موتورسیکلت به کشور ممنوع است لذا قاچاق محسوب می شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به نظر نیاز به دستور مقام قضایی داشته

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

احتمالا این موتور قاچاق است که توقیف شده

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بنظر نیاز به دستور قضایی دارد