مشاوره حقوقی رایگان - توقیف موتور سیکلت

سلام خسته نباشید. بنده سال 92 یه موتور سیکلت فروختم به یه بنگاه موتوری قرار بود چند روز بعدش بهم قولنامه بده که ندادو منم یادم رفت ازش قولنامه بگیرم، اونم همون سال فروختش به شخص دیگه ای، و سال 95 ی جریمه تخلف داشته که مشخصات سرنشین تو برگه جریمه اومده منم پیداش کردم باهم رفتیم پیش بنگاهه ولی میگه مشخصات تو دفترش نیست و قولنامه نمیده. چیکار کنم موتورم توقیف بشه چون مالکم میترسم تخلف انجام بشه و تو دردرسر بیفتم. شکایت بنگاه بکنم یا سرنشینی که تخلف انجام داده؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
علیه خریدار دادخواست اثبات معامله و فک پلاک بدهید می توانید جهت اثبات معامله شاهد معرفی کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب باید معامله فوق ابتدا اثبات شود می توانید از ادله اثبات دعوا نیز کمک بگیرید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ؛؛ بطرفیت از خریدار از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست اثبات مالکیت موتور و فک پلاک را ثبت و پیگیری نمایید .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید اول دادخواست اثبات بیع و فروش بدهید بر اساس فیش واریزی یا شهادت شهود اثبات کنید سپس فک پلاک صورت میگیرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مدارک فروش موتور دارید و یا شهودی دارید دادخواشت اثبات معامله دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید دادخواست خود را علیه خریدار بدهید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

دادخواست اثبات معامله و فک پلاک بدهید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

درخواست اثبات معامله را مطرح کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام دادخواست اثبات معامله وفک پلاک را مطرح نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست اثبات مالکیت و فک پلاک مطرح کنید