مشاوره حقوقی رایگان - توقیف موتور سیکلت

سلام. من میخواستم موتور سیکلت همسرم را توقیف کنم برای نوشتن درخواست شماره پلاک را ندارم میشه لطفا در نوشتن درخواست راهنمایی کنید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

کافیست کد ملی همسرتان را اعلام نمایید و مرجع مربوطه با استعلام از راهنمایی رانندگی اگر موتورسیکلت ای به نام ایشان ثبت شده باشد توقیف خواهد نمود

علی حمداللهی

جناب آقای علی حمداللهی :

از کجا توقیف کنین ؟ سوال نامفهوم است
برای توقیف پلاک نیاز به شماره پلاک نیست
کد ملی مالک رو اعلام کنین کافی هست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما با دادن مشخصات و پس از استعلام قابل توقیف وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر کد ملی شوهرتون را اعلام کنید توقیف می کنند.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شما با دادن مشخصات و پس از استعلام قابل توقیف وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما با ارائه کد ملی همسرتان به اداره راهور ، میتوانید مشخصات موتور همسرتان را بگیرید یا در درخواست خود ، تقاضای استعلام ار اداره راهور و توقیف فیزیکی موتور را مطرح نمایید