مشاوره حقوقی رایگان - دریافت پیامک

سلام
چندین پیام از سرشماره ی 1000492 دریافت کردم . متن پیام به شرح زیر است :
((در مورد شماره پرونده ی ......91 با شماره فرعی ... به سایت و سپس به شعبه اجرای کیفری مراجعه کنید ))

این در صورتی است که هیچ ابلاغیه و پرونده ای در ثنا برای من نشان داده نمی شود و از طرفی بنده تازه سال 95 ثنا ثبت نام کردم در صورتی است که شروع این شماره پرونده 91 است که طبق شنیده های من این دو رقم نشان دهنده ی سال پرونده است . یعنی من سال 91 فقط 15 . 16 سالم بوده و فکر نمی کنم خطایی کرده باشم.

راهی وجود دارد که بفهمم این پرونده مربوط به چیست ؟
چون امکان مراجعه به شعبه را ندارم و در شهری دور تر از من قرار دارد .

در ضمن دو سه سال پیش هم پیام هایی دریافت می کردم که اون موقع بچه تر بودم و پیگیر نشدم نمی دانم همین شماره پرونده بوده یا شماره ای دیگر .

خیلی نگرانم در صورت امکان کمکم کنید و اگر راهی برای آگاهی از پرونده هست به من بگید.
باتشکر

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
فقط حضوری مراجعه کنید . ضامن هم ببرید

سحر ترک زاده

سرکار خانم سحر ترک زاده :

در سایت عدل ایران و قسمت اطلاع رسانی برای اشخاص حقیقی وارد و موضوع را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام مواظب باشید
ممکن است کلاهبرداری باشد
حتما حضورا به شعبه دادگاه مراجعه نمایید