مشاوره حقوقی رایگان - تعیین زمان قولنامه

سلام من یه قولنامه دارم از همسرم اول کاغذ رو امضا و اثر انگشت زد و گفت خودت متن رو برای خونه بنویس که زدم به نامت متاسفانه مشکلی پیش آمد و من 20روز بعدش متن رو نوشتم و خودم هم امضا و اثر انگشت زدم
حالا متوجه شدم که آقا زن دوم داره میخوام روی خونه اقدام کنم و اکنون این آقا میگن از من شکایت میکنه میخواستم بدونم مشکلی برامن بوجود میاد؟؟؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با عنوان سوءاستفاده از سفید امضاء می‌تونه شکایت کنه.
جهت مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
خیر امکان شکایت ندارد
جهت ارائه راهکار مناسب قانونی از پنل مشاوره تلفنی تماس حاصل فرمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر به جای ایشان امضا کرده باشید می توانند تحت عنوان جعل شکایت کنند.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر سفید امضا به شما داده به منزله آن است که اختیار پر کردن آن به شما داده شده است از طریق شهود اثبات نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
می توانید تحت سفید امضا شکایت نمایید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با سلام
به خاطر سفید امضا بودن طرح دعوی کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر امکان شکایت وجود ندارد . با توجه به اینکه مبایعه نامه تنظیم شده است خریدار ، مالک ملک محسوب میشود و خریدار میتواند دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی را مطرح نماید و سپس
تماس بگیرید