مشاوره حقوقی رایگان - اثبات تاریخ قولنامه عادی

با سلام خواهش میکنم دقیق پاسخ دهید با عرض پوزش... نظریه هیئت سه نفره بر علیه ما به عنوان خوانده صادر شده است آیا میتوان با شهادت شهود نظریه را رد کرده و صحیح بودن تاریخ نوشته شدن قولنامه را اثبات کرد؟ با تشکر و پوزش فراوان

پاسخ ها :

یک وکیل

نظریه کارشناسی فقط قابل اعتراض در مهلت قانونی هست

پرسشگر :

با سلام در صورت تعارض نظر کارشناس با شهادت شهود تکلیف چیست اولویت با کدام است؟

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
در صورتی که نظر کارشناس با اوضاع و احوال معلوم قضیه منطبق نباشد دادگاه به آن ترتیب اثر نمیدهد