مشاوره حقوقی رایگان - واگذاری ملک قولنامه ای به یکی از وراث

اپارتمانی قولنامه ای به نام مادر من بوده است. ایشان در یک برگه به صورت دستخط در حضور اعضای خانواده نوشتتند و شاهدان امضا کردند و آن خانه را به من واگذار نمودند. حالا پس از فوت ایشان، من میخواهم با رضایت برداران و پدرم خانه مذکور را به من خودم قولنامه کنم. با توجه به اینکه هنوز سند اپارتمان مذکور آماده نشده، آیا امکان تغییر نام قولنامه با رضایت همه وراث وجود دارد؟
چون برای انحصار وراثت نیاز به سندی هست که آماده نیست.

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

سلام ، در دفتر اسناد رسمی خانواده شما حاضر و اقرار نامه به نفع شما بدن یا اینکه از خانواده وکالت بگیرید و به نام خودتون انتقال بدید و یا از طریق دادگاه تنفیذ قرارداد کنید

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام سوالتان از نظر حقوقی ایراد دارد یعنی چه که در یک برگه به شما انتقال داده و اکنون بعد از فوت مادرتان میخواهید بنام خودتان قولنامه کنید ؟ همان برگه انتقال قولنامه هست

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

شما در اسناد قبلی نباید تغییراتی ایجاد نمایید ساده ترین روش این است که از وراث وکالت گرفته تا سهم آنها را به خود انتقال دهید. در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید