مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن سند برای ملک قولنامه ای

با سلام ما ده سال پیش یه واحد همکف از یک ساختمان چهار طبقه رو به صورت قولنامه ای با کد رهگیری خریده ایم و عوارض ماده صد رو هم پرداخت کردیم ولی هنوز برای گرفتن پروانه ساخت اقدام نکردیم.الان برای گرفتن سند چه مراحلی رو باید طی کنیم؟واحد های همکف میتونن سند دریافت کنن و نیاز به قولنامه های قبلی ملک داره؟چه هزینه هایی رو باید بپردازیم؟

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
به عنوان مقدمه می باید بدوا پایان کار کل ساختمان و صورت مجلس تفکیکی آن را از شهرداری و اداره ثبت صالح اخذ نمایید.

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با دورد. منظورتان از پروانه متوجه نشدم .اما باید فروشنده و مالک را الزام به اخذ پایانکار شهردادری و تفکیک ثبتی و تنظیم سند رسمی انتقال بکنید و اگر ملک در رهن بوده باید فک رهن را هم با آوردن نام بانک به داخل دادخواست تقاضا کنید. قولنامه های قبلی را هم باید ارائه کنید و علیه همه افراد قبلی تا مالک بعلاوه سازنده دادخواست دهید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به تو ضیحات بیشتر است لذا از طریق پنل مشاوره اقدام کنید

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

میتونین تقاضا کنین شروع کار از طریق اداره ثبت جهت بازدید و ارجاع به شهرداری بعد تسویه حساب کامل شهرداری سند صادر میشه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پایانکار کل ساختمان و صورت مجلس تفکیکی آن را از شهرداری و اداره ثبت صالح اخذ نمایید.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

الزام مالک اصلی را بر تظیم سند رسمی انتقال درخواست کنید ضمنا از شهرداری تقاضای پایان کار کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پایانکار و صورت مجلس تفکیکی هم باید آماده باشد و سپس علیه مالک اولیه دادخواست الزام به تنظیم سند مطرح نمایید یا اگر مشکل ندارند در دفترخانه حاضر شوند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا باید توسط شهرداری پایان کار و صورت مجلس تفکیکی صادر بشود و سپس به اداره ثبت درخواست سند تک برگ نمایید و
بله مبایعه نامه های قبلی هم لازم است
و اگر فروشنده در مبایعه نامه تعهد کرده که سند را به نام شما انتقال بدهد شما باید دادخواست الزام به اخذ پایان کار و صورت مجلس و تنظیم سند رسمی به طرفیت فروشنده و مالک اصلی اول و شهرداری اقامه نمایید و

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام باید پایانکار از شهرداری اخذ شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

علاوه بر الزام به تنظیم سند بایستی پایان کار و صورت مجلس تفکیکی نیز در دعوی خود بعنوان خواسته مطرح گردد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

اگر پایان کار ساختمان را دارید به اداره ثبت وقوع ملک مراجعه کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
الزام به اخذ پایان کار و صورتمجلس تفکیکی و سند رسمی را به طرفیت فروشنده و مالک اصلی مطرح نمایید