مشاوره حقوقی رایگان - پرسش

با سلام بنده پنج سال قبل یک واحد آپارتمان را به صورت قولنامه ای از شخصی به نام .... خریداری کردم آپارتمان توسط تعاونی مسکن ... که عیال فرد مزبور عضو آن بود ساخته شده بود در قولنامه این شخص مبلغ وام را ده میلیون ذکر کرده بود که بعد از مراجعه به بانک مشخص شد آقای .... کلاهبرداری کرده و سود مشارکت و تاخیر دیرکرد وام را به حساب نریخته بانک هم همه را به اصل وام اضاف کرده و وام شده پانزده میلیون و هفتصد، مخارج خانه را بعد از قولنامه هرچه داشت بر عهده بنده گذاشته شده بود. بعد از پنج سال این تعاونی به هر بهانه ای از من پول گرفته تا این اواخر که گفتند میخواهیم سند بزنیم و شما باید وام را فک کنید حالا که بنده بعد از هزار جور بدبختی دوازده میلیون علاوه بر بیست میلیون این پنج سال به بانک دادم تا آن را فک کنم تعاونی میگوید مخارج این چند ماه تعاونی را هم باید بدهید وگرنه در دفترخانه حاضر نمیشویم چکار باید بکنم؟

پاسخ ها :

بهشاد  بهپوری

جناب آقای بهشاد بهپوری:

سلام
دو حالت وجود دارد : ١- پرداخت اين مبالغ در قرارداد بر عهده فروشنده بوده و شما بايد الزام ايشان رو به انجام تعهد و پرداخت مبالغ بخواين و پس از محكوميت نهايتا خودتون مبالغ رو پرداخت مي كنيد تا بعد از فروشنده وصول كنيد . ٢- اين مبالغ در قرار داد بر عهده فروشنده نبوده كه در اينصورت اقدامي نميشه انجام داد و پرداخت بر عهده خودتان است .
ولي در هر صورت با مطالعه قرارداد بهتر ميشه كمك كرد

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.فروشنده دروغ نگفته بلکه تما حقیقت را نگفته است وشما تحقیقات کافی را قبل از خرید انجام نداده ایید.فلذا بر اساس قاعده اقدام کاری نمی شود انجام داد.یاالله.