مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام آیا خانه ای که در رهن بانک است و وام خانه اولی دارد و 15سال قسط دار قابل توقیف مهریه میباشد ؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورتی که ارزش ملک بیشتراز طلب بانک باشد قابل توقیف هست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله قابل توقیف است البته اگر زوج فقط همین یک خانه را داشته باشد و خود زوج هم در این خانه سکونت نماید جز مستثنیات دین محسوب میشود و زوج میتواند درخواست رفع توقیف از خانه را نماید و

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

با سلام و عرض ادب ملکی که در توقیف باشد را می‌توان توقیف کرد و خانه ای را که در رهن باشد نیز می‌توان توقیف گرد ولی تا زمانی که توقیف اول قبلی یا رهن‌بانک فک نشود نمی‌توانیم نسبت به آن اقدامی نمایید

فرشته اسکندری

سرکار خانم فرشته اسکندری:

سلام، نسبت به مازاد طلب بانک ( میزان وام) قابل توقیف است و اگر مازاد داشته باشد، خیر

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
نسبت به مازاد طلب بانک در صورتیکه جزء مستثنیات دین نباشد قابل توقیف می باشد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام درصورتی که ارزش ملک بیشترازطلب بانک باشد قابل توقیف می باشد