مشاوره حقوقی رایگان - توقیف 3دانگ ازمنزل

باسلام همسرم برای دریافت مهریه به اداره ثبت مراجعه کرده ودرخواست کردن حساب های بنده مسدودشدن و ایا میخواستم بدونم این 3دانگ منزلم هم توقیف شده وبنده ملکی دیگر هم ندارم درضمن سند هم دررهن بانک مسکن میباشد اگر توقیف شده باید به کجا مراجعه کنم برای رفع توقیف؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

رسیدگی به اعتراض به توقیف مستثنیات دین در صلاحیت رئیس اداره ثبت محل قرار دارد. معترض باید شکایت خود را با ذکر دلیل و ارائه مدارک به رئیس ثبت محل تسلیم کند و رئیس ثبت مکلف است فورا رسیدگی نموده و با ذکر دلیل رای صادر کند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
منزل در شأن زوج مستثنیات دین محسوب می شود و قابل توقیف نیست.
با توجه به اینکه در رهن بانک می باشد به نظر قابل توقیف نیست.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید از طریق واحد اجرای ثبت پیگیری کنید