مشاوره حقوقی رایگان - مستقل شدن دختر مجرد سن بالا

با سلام و خسته نباشید خدمت شما، من متولد سال 59 هستم و دخترم ، جو خانواده منو به ستوه آورده، تا این سن حق نداشتم تنهایی بیرون برم در حالیکه دوستان و آشنایان من که چندین سال کوچکتر هستن کاملا آزادن ولی من واسه بیرون رفتن ساده برای خرید باید یکی دختر یا زن رو با خودم همراه کنم که اجازه بدن بیرون برم، سالهاس مث زندانی با من برخورد میشه، لیسانس حسابداری دارم ولی نتونستم کار مناسب رشته پیدا کنم ناچار بوتیک لباس زنانه زدم که بازم چون اجازه نداشتم داخل شهر برم و جای شلوغی مغازه اجاره کنم وادار کردن تو کوچه مغازه باز کنم که الان مدتهاست رسما تعطیله، خانواده من معتقدن هر کس دم از استقلال بزنه کثافتکاره و منتظر آزادی از اون نوع ، فرصت های ازدواجم بخاطر موندن طولانی تو خونه سوخت و الان هم معتقدن باید فقط با کسی ازدواج کنم که اهل همین شهر باشه، هر وقت خواستم مستقل بشم با حرف های رکیک و زد و خورد سرکوبم کردن، عملا زندگیم تعطیله و رکود کامل، سالهاس ترمز زندگیم بودن حق یه بیرون رفتن هم ندارم، حق اینو ندارم که مهارتی یاد بگیرم، حتی حق باشگاه رفتن هم ندارم، تا اعتراض میکنم پدرم که خیلی دهن بینه با تحریک مادرم و درگیر کردن کل خانواده به من حمله میکنن، سالهاس رنگ آرامشو ندیدم، توان مالیشو دارم که برم مستقل زندگی کنم ولی بارها تهدیدم کردن، لطفا بگین چطور میتونم جدا و مستقل زندگی کنم که حقوق انسانی پیدا کنم ، انگار 40 سال تو یه مدرسه مذهبی زیر نظر کلیسا زندگی کردم بدون هیچ حقی، هر اعتراضی بشدت سرکوب میشه، با کمترین حرف مورد هجوم خانواده هستم چه با الفاظ رکیک چه جسمی، ببخشین طولانی شد

پاسخ ها :

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام شما ميتوانيد مستقل زندگي كنيد
در صورت نياز تماس بگيريد يا پيام دهيد٠٩١٤٧٧٢٦٨٥٥

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با توجه به سن شما وازادی اراده میتوانید مستقل زندگی کنید وبا حفظ حرمتها واحترام به والدین ومذاکره وکمک از افراد ذی نفوذ میتوانید مشکلات خود فائق شوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بهتر است با شماره
123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و مشکل خود را مطرح نمایید