مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

سلام من 15 سالمه و اخیراً متوجه این شدم که فردی به مادر من پیام های عاشقانه میده و از اینکه مادرم جواب اون فرد رو میده یا نه مطمئن نیستم و قبلاً این اتفاق افتاده بود و به مادرم گفتم و قسم خورد که بی اطلاع هستش .....
از طرفی کسی رو ندارم که بخوام باهاش در مورد این موضوع راهنمایی بگیریم و اون آقا رو میشناسم و از دوستای پدر هم هست و اینکه فکر نکنم تماسی با تلفن مادرم داشته است به اضافه اینکه من نمیخواهم کسی بفهمه و شکایت یا دعوا بشه و آبرو ریزی بشه.
از مشاوران عزیز می خواهم که کمک کنند و یک راه حل من نشان بدن پس خواهش میکنم لطفاً کمک کنید خدا خیر تون بده

پاسخ ها :

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام خود مادرتون يا پدرتون ميتونن شكايت كنن
در صورت نياز تماس بگيريد يا پيام دهيد٠٩١٤٧٧٢٦٨٥٥

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

سلام.
تا زمانی که مطمئن نشده اید هیچ اقدامی نکنید تا خدای ناکرده هتک آبرو و حیثیت نشود.
ولی با اطمینان از موضوع فوق حتماً با یک شخص امین و مطمئن از دوستان و خانواده و.. مشورت نمایید و راه حل بخواهید.
قطعاً در اطراف هر شخصی، چنین افراد امینی پیدا خواهند شد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حضوری از یک مشاور خانواه کمک بگیر، طبق قانون شرع کنجکاوی وحساسیت در این مسایل درست نیست فقط به مادرتان گوشزد کنیدکه مواظب رفتارش هستید. انشالله که اینطور نیست.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مطمئنم هستید خودتون به اون شخص تماس بگیرید و تذکر بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با مذاکره وصحبت منطقی و اظهار ناراحتی از این عملکرد مادرتان به شخص وی به ایشان متذکر گردید که رفتار وی محل قضاوت دیگران قرار خواهد گرفت واز این اعمال فاصله بگیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بهتر است تا مطمئن نشده اید این موضوع را به هیچ کس نگویید. چون اگر بگوبید
ممکن است باعث متلاشی شدن خانواده و حتک
حرمت بشود . حتی اگر این موضوع ، حقیقت داشت باز هم به کسی نگویید