مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

سلام
حدود 2 سال هست با پسری که بهم قول ازدواج داده رابطه جنسی داشتم و الان دختر نیستم اما پسره الان زده زیر همه چی و گردن نمیگیره این کارو کرده اما تو پیامک تلگرام اعتراف به رابطه با منو داشته اما الان کتمان میکنه.
درصورت شکایت آیا کتمان کنه میتونم اثبات کنم با من سکس داشته؟
حکمی که علیه اون اتفاق میفته چی میتونه باشه اگه رابطه جنسی رو کتمان کنه آیا جریمه نقدی میشه احتمال موفقیت من چقدره؟
لطفا سریعا کمکم کنید.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، و با حد نصاب اقرار (4 مرتبه) ، هر دو طرف (زانی و زانیه) مشمول کیفر حدی زنای غیرمحصنه 100 ضربه شلاق می شوند مگر اقرار به زنا کمتر از 4 مرتبه از ناحیه طرفین باشد که در اینصورت هر یک از طرفین ، به 31 تا 74 ضربه شلاق تعزیری درجه 6 محکوم می گردند و اگر رابطه نامشروع ناشی از زنا ثابت نگردد که در اینصورت ، رابطه نامشروع غیرزنا ثابت خواهد شد و در این فرض ، مجازات هر یک از طرفین 1 تا 99 ضربه شلاق خواهد بود .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به یاد داشته باشید بیان این قسم سوالات برای شما نیز مجازات در پی دارد بر فرض ثبوت رابطه جنسی هم شماو هم ایشان هر دو با مجازات رابطه نامشروع و یا حسب مورد حد مواجه می شوید اما اثبات موضوع در ید پزشکی قانونی است و اگر در این بین بحث عنف مطرح شود تنها آن کسی که عنف ناشی از عمل اوست مجازات می شود و اگر به واسطه اقدام وی بکارت از میان رفته باشد حسب مورد ارش البکاره نیز باید پرداخت شود.

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

عمل شما با رضایت خویش بوده و بحث عنف منتفی میباشد ودر عمل نمی توانید کاری کنید چون خود به اختیار خود این کار را نموده اید و قانون از شما حمایت نخواهد کرد

یک وکیل

با سلام
اولا به خاطر حفظ حرمت و محرمانه بودن موضوع و جلوگیری از سواستفاده هکرها سوال خود را در پیج شخصی همکاران مطرح نمایید
در صورتی که پاسخ خود را دریافت ننموده اید لطفابا اینجانب تماس بگیرین

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،هیچ موفقیتی نداری،همانگونه که همکاران عزیزم راهنمایی کردندمواظب باش.

پرسشگر :

ممنون بابات جوابهای مفیدتون تشکر
م

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

سلام" در فرض سؤال ، و با حد نصاب اقرار (4 مرتبه) ، هر دو طرف (زانی و زانیه) مشمول کیفر حدی زنای غیرمحصنه 100 ضربه شلاق می شوند مگر اقرار به زنا کمتر از 4 مرتبه از ناحیه طرفین باشد که در اینصورت هر یک از طرفین ، به 31 تا 74 ضربه شلاق تعزیری درجه 6 محکوم می گردند و اگر رابطه نامشروع ناشی از زنا ثابت نگردد که در اینصورت ، رابطه نامشروع غیرزنا ثابت خواهد شد و در این فرض ، مجازات هر یک از طرفین 1 تا 99 ضربه شلاق خواهد بود .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
عایدی برای‌ ‌شما ندارد چون با رضایت بوده است نهایت به ‌شلاق محکوم شود