مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

سلام اگر در يك رابطه نامشروع پرده بكارت دختر در صورت رضايت خودش دچار آسيب و پارگي شود و ثابت شود كه چه كسي اين عمل را مرتكب شده اما پسر هيچگونه زير بار نرود و دختر با مدارك كافي شاكي شود در اين صورت حكم قاضي و مجازات هاي احتمالي چه ميباشد ؟

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام
دوست گرامی گرچه شما چند موضوع را باهم مطرح نموده اید که هرکدام نیاز به نظر پزشک قانونی وسایر قراین و ادله اثبات دارد اما باید بدانید که رضایت یاعدم رضایت دختر در ارتباط مدنظرصرفا موضوع تجاوز به عنف را مرتفع نموده لکن منافی اثبات رابطه نامشروع بین طرفین که خود مجازات قانونی برای هردو رادارد نخواهد بود
با این وجود برابر تبصره 2 ماده 657 ق م اسلامی هرگاه ازاله بکارت با مقاربت و با رضایت انجام گرفته باشدچیزی ثابت نیست (دیه)
اما برایر سایرمقررات قانونی در اینگونه موارد حتی اگر ازاله بکارت بارضایت هم صورت گرفته باشد ارش البکاره تعلق میگیرد.

یک وکیل

I سلام
حكم به شلاق ودر مواردي مبلغي نيز تعيين خواهد شد

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.1- باید بررسی سود منظور شما از مدارک کافی چیست؟2-این که فرمودید با رضایت شما با موضوع شکایت مغایرت دارد.3.توصیه می کنم بابت این موضوع حتماً شماوره حضوری داشته باشید تا خدای ناکرده اقدامی به ضرر خودتان انجام ندهید.

یک وکیل

سوال ناقص می باشد اطلاع از جزییات پرونده لازم است .اما با توجه به سوال شما در صورتی که دارای شرایط احصان نباشد به شلاق و چرداخت مهرالمثل محکوم می گردند

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام درصورت رضایت دختر صرف نظر از اینکه مشمول‌ جرم رابطه نامشروع میباشد.در صورتیکه ازاله بکارت با رضایت باشه مشمول ارش البکاره است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر با توافق و رضایت بوده نمی‌توان کاری کرد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

اگر در رابطه جنسی پرده بکارت دختر از بین برود ارش البکاره (خسارت بکارت) باید پرداخت شود. باتوجه به موازین شرعی و قانونی ارش البکاره برابر یک مهرالمثل است که در تمام موارد با نظر کارشناس تعیین می‌گردد. اگر میزان مهرالمثل بیش از دیه کامل زن باشد، بیشتر از یک دیه ی کامل تعلق نمی‌گیرد و محاسبه نخواهد شد.