مشاوره حقوقی رایگان - وارد کردن انگشت داخل واژن

وعده ازدواج داد گول زد. حلقه طلا خرید بین خودمون به خانواد ش گفت برای خواستگاری بیان. اینقدر دروغ گفت خام شدم منو برد خونه اش گفتم نمیخوام سکس کنم زورش گرفت انگشت رو فرو کرد داخل واژنم بعد گفت تو باز بودی. فردا باهاش رفتم متخصص زنان معاینه کرد برگه داد پرده حلقوی ارتجاعی هست. حلقه طلا رو ازم گرفت و رفت. بدترین روزها رو داشتم من آسیب روحی دیدم و افسرده. با شکایت به جایی میرسم ؟

پاسخ ها :

از بین بردن پرده بکارت با وعده ازدواج زوال پرده بکارت پرده بکارت