مشاوره حقوقی رایگان - سواستفاده جنسی و ازاله بکارت با وعده ازدواج

سلام من 17 سالمه و هفته پیش با پسری که وعده ازدواج داده بود رابطه داشتم اما نه به راضی من رضایتی نداشتم اما مقاومتی هم دربرابر این موضوع نداشتم بخاطر اینکه ترسیدم بهم آسیبی بزنه حالا این پسر منو ترک کرده و من راه حلی برای این موضوع ندارم قصد خودکشی دارم و تمام موارد و اتفاقاتی که افتادرو ذکر کردم من یه نوبت پیش دکتر ماما رفتم و گفت پارگی درساعت پنج اتفاق افتاده و باتوجه به شکل متوجه این موضوع میشن من حتی نمیتونم که ثابت کنم توی این شرایط قرار گرفتم ایا بعد از مرگ من مدارک و اتفاقات و گواهی پزشک و اطرافیان من میتونن سواستفاده این شخص از من رو ثابت کنند چه حکمی به این شخص تعلق میگیره

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

کاربر محترم خواسته یا نخواسته اتفاقی افتاده وشما نباید خودرا سرزنش کنید سعی کنید با ارامش ودر جهت حل مشکل اقدام کنید وخودکشی راه حل پایان موضوع نیست ونخواهد بود
شما میتوانید علیه شخص اقدام قضایی صحیح وقانونی انجام دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بهتر است به خانواده خود اطلاع بدهید
و سپس شکایت رابطه نامشروع
و زنا به عنف را مطرح نمایید

میتوانید به اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید شکایت کنید
با بنده در ارتباط باشید خودکشی تنها راه نیست