مشاوره حقوقی رایگان - از بین رفتن پرده بکارت

سلام م. هستم 25ساله 13سال با پسری رابطه داشتم که بحثش ازدواج بود و با همین حرفا گولم زد و پرده بکارتم رو از بین برد و باردار شدم بچه رو نگه داشتم و با دوز و کلک بچه رو بعد از به دنیا اومدن ازم گرفت و بعد از مدت ها فهمیدم ازدواج کرده و دیگه جوابمو نداد منم نمیتونم ازدواج کنم از ترس ابروم توروخدا جوابمو بدید التماستون میکنم اگه شکایت کنم مشخص میشه که اون آقا پرده بکارتم رو از بین برده عکس های دونفریمون و پیام هاشوهم دارم منم مقصر میشم اگه شکایت کنم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
موضوع شما با شکایت کیفری قابل حل نخواهد شد جز انکه خودتان نیز گرفتار این شکایت خواهید شد لذا بهترین روش اقدام حقوقی. وتقدیم دادخواست می باشد که توصیه میشود جهت ارائه توضیحات وراهکار حقوقی مناسب از پنل مشاوره تلفنی استفاده نمایید