مشاوره حقوقی رایگان - شکایت به دلیل از بین بردن پرده بکارت

سلام. من دختری 20 ساله هستم و مدت 5 سال با شخصی دوست بودم. این اواخر خیلی اصرار کرد که با من رابطه جنسی داشته باشد ولی من راضی نشدم تا این که با هم دعوای خیلی جدی کردیم و من با یک آقا پسر دیگر چت میکردم و ایشون فهمیدند. من خیلی دوستش دارم و عاشقش هستم اما برای ادامه رابطه با من برای من شرط گذاشت گفت باید پرده ات رو بزنم و به من قول ازدواج داده بود و من هم به خاطر تهدیدی که کرد و گفت میرود، اجازه همچین کاری رو به او دادم. اما الان یک ماه میگذرد و آن قدر به من حرف های بدی میزند و آن قدر شکاک و بی اعتماد هست. هر وقت بیرون میروم میگوید با کی بودی، کجا بودی، رفتی باهات فلان کار رو کردن و .... الانم برگشته به من گفته نمیخوامت من با آدم خراب زندگی نمیکنم و هزار تا انگ و حرف دیگر به من میزند.
چی کار باید بکنم؟ از او شکایت کنم پزشکی قانون مشخص میشود که این آقا پرده من رو زدند؟ آیا من هم مجازات میشوم؟ چون یک جورایی زوری و با تهدید بوده است.
لطفا زودتر پاسخ بدهید.

پاسخ ها :

رویا کرامتی

سرکار خانم رویا کرامتی:

ایشون شما رو تهدید نکرده بلکه اغوای به ازدواج کرده
پس بین شما زنای به عنف رخ نداده بلکه به رضایت بوده
میتونید ازشون مهرالمثل رو مطالبه کنید و به خاطر اغفال و وعده ی ازدواجدازش شکایت کنید

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام هرچند ارتباط ایجاد شده با رضایت طرفین بوده ولی میتونید شکایت کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام و احترام
حق شكايت شما محفوظ است ؛ اگر در رابطه جنسی پرده بکارت دختر از بین برود ارش البکاره (خسارت بکارت) باید پرداخت شود. باتوجه به موازین شرعی و قانونی ارش البکاره برابر یک مهرالمثل است که در تمام موارد با نظر کارشناس تعیین می‌گردد. اگر میزان مهرالمثل بیش از دیه کامل زن باشد، بیشتر از یک دیه ی کامل تعلق نمی‌گیرد و محاسبه نخواهد شد.