مشاوره حقوقی رایگان - شکایت به دلیل از بین بردن پرده بکارت

با سلام. من با دختری 35 ساله ازدواج موقت داشتم. خطبه را خودمان خواندیم از این رابطه خانواده دختر اطلاع ندارند و رابطه جنسی هم برقرار کردم. حالا از هم جدا شدیم. آیا برای پاره شدن پرده بکارت میتواند از من شکایت کند؟ چگونه میتواند ثابت کند که پرده بکارت دو سال پیش توسط من پاره شده است؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
وقتی رابطه جنسی ازطریق نکاح وازدواج بوده است دیگرچه شکایتی کند؟